Welkom bij Motorclub Marum eo

 • Start MX2 viertakt LogoWebsite  
 • Start MX2 tweetakt LogoWebsite  
 • Header2 LogoWebsite   
 • Andre van der Wal LogoWebsite  
 • Start MX1-3 LogoWebsite  
 • Bjorn Koning LogoWebsite   

Aanmelden training juni

Inschrijving woensdag 3 juni gesloten!!!

Training 3 en 7 juni

Lees onderstaande eerst goed door!
De trainingen verlopen tot nu toe goed. Iedereen heeft begrip voor de situatie en houdt zich aan de regels. Dit moeten we volhouden, anders geen trainingen meer.

De volgende wijzigingen:
Ook jeugd t/m 12 jaar wordt toegelaten tot trainingen.
We gaan opschalen naar maximaal 100 coureurs per training.

Circuit beperkt open

De Corona maatregelen zorgen voor aangepaste wijze van trainingen en trainingstijden. Door beleidsmaatregelen zijn er voortdurend wijzingen. Houdt deze in de gaten.

Hoofdrichtlijn:
Ook in juni geldt alleen aangewezen vrijwilligers, coureurs en begeleiders hebben toegang tot het circuit tijdens training. Alle andere bezoekers, nieuwsgierigen, etc worden niet toegelaten op het terrein. Wij houden ons hieraan conform de protocollen van NOC/NSF en de KNMV.

Aanvraag trainingskaart Motorclub Marum eo
Trainingskaarten voor Motorclub Marum eo kunnen worden bij de ledenadministratie. Hiervoor moet je het volgende doen:

 • Zorg voor een KNMV Basis Sportlicentie.
 • Mail een kopie van jou KNMV Basis Sportlicentie of schermfoto vanuit de KNMV app naar ledenadministratie@mcmarum.eu (zowel voor- als achterkant)
 • Maak de betaling € 95,-- over naar:
  Motorclub Marum EO, bank NL90 RBRB 0691 2211 89 o.v.v. de naam van de coureur en licentienummer KNMV
 • Vergeet niet om na betaling je in te schrijven voor een training!!!
 • Na ontvangst van de betaling en de kopie van de licentie wordt er een trainingskaart aangemaakt die bij de eerste training van jou wordt afgegeven. Trainingskaarten kunnen niet worden opgehaald! Je kunt je pas aanmelden voor een training na het aanvragen en betalen van een trainingskaart!

De trainingstijden en indeling zijn ongewijzigd:
Woensdagavond van 18.00 tot 21.00 uur.
Zondagmorgen van 8:30 tot 11.30 uur.

Om te kunnen trainen voldoe je aan de volgende eisen:
1. Je bent in het bezit van een trainingskaart Motorclub Marum 2020 of je hebt een aanvraag ingediend en betaling verricht.

2. Aanmelden kan via “Aanmelden” onderaan dit formulier. Later ontvang je via de mail een bevestiging dat je bent geplaatst en dat je mag komen. Dit kan even duren omdat de aanmelding gecontroleerd moet worden. Over de indeling wordt verder geen mededeling gedaan. Vol = Vol. 
 
3. Het aanmelden voor een nieuwe trainingsweek kan vanaf zondagmiddag. 

Belangrijk om te weten:
Er kunnen maximaal 100 coureurs aanwezig zijn per training. Het in bezit zijn van een seizoenkaart betekent niet dat je direct of altijd kunt trainen!


3. Bij een training mag geen publiek aanwezig zijn. Alleen de coureur en maximaal 1 begeleider (ouder dan 12 jaar) worden toegelaten. Deze begeleider dient tegelijkertijd te komen met de coureur! Alle andere betrokkenen hebben GEEN toegang tot het circuit! Van de begeleider verwachten wij dat zij een gele vlag ter hand nemen om een training veilig te laten verlopen.


4. De coureur en de begeleider ontvangen bij aankomst een polsbandje met datum. Hiermee is aantoonbaar dat een persoon rechtmatig aanwezig is op het cross terrein.

5. Alleen wanneer we met zijn allen de Corona maatregelen respecteren zijn trainingen op dit moment mogelijk. We verzoeken jullie respect te hebben voor de vrijwilligers die verplicht zijn om de huidige regels te handhaven.

Aanmelden: Klik hier

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT